resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1705
    galatasaray'ın en güçlü adamı kim?

    fatih terim mi? federasyon tarafından etkisizleştirildi. kendisi de kadro mühendisliğini yapamadı. hakem hataları ile dağıldı.

    inan kıraç mı? mevcut iktidar tarafından etkisizleştirildi, dolandırıcılara para kaptıran konumuna geldi. ses bile çıkaramıyor.

    ünal aysal mı? mevcut iktidar ve demirören federasyonu tarafından etkisizleştirildi. borç batağına girdi.

    galatasaray taraftarı mı? mevcut iktidarın kontrolünde olan taraftar grupları tarafından ve fbjk'lı sosyal medya tarafından etkisizleştirildi. sadece mehmet ali erbil'e laf yapabiliyor, bjk taraftarının serdar ortaç'a sözünü dinletmesi gibi.

    durum bu. galatasaray'ın en güçlüleri bu haldeyken burak elmas ne yapabilir? hiçbir şey. birşey bekleyen varsa da beklemesin. diyelim ki burak elmas taraftara uyup iktidarı suçladı, tff'ye bağırdı çağırdı. ne olacağını hayal edebiliyor musunuz? kendisinin tüm mal varlığına el koyarlar kendisinin değil çocuklarının geleceğini bitirirler, galatasaray hakkında ulusal medya da ağır hakaretler ederler. ondan sonra da isyan eden birkaç taraftarı göz altına alırlar. birkaç taraftar diyorum çünkü taraftarın çoğunluğu bir maç sonucu için hapse girmez. iyi oynasaydı der nihayetinde. başkan da bunu der mantıken.

    kısacası olayı siyasi düzleme çekersek ağır kaybederiz. belki de bunu istiyorlar. bu yüzden hakem ve tff kararları aleyhimize işliyor. sosyal medya da yazan arkadaşlar başkanı(başkanlarımızı) boşuna gazlıyorlar. eski dönemler( 80'ler ve 90'lar) var zannedip sadece bağırış çağırış istiyorlar. ama düşünceleri 2000 türkiye iklimine uygun değil. nihat özdemir'i galatasaray camiası istifa ettiremez tıpkı demirören'i ettiremediği gibi. galatasaray camiasının en güçlüleri etkisiz hale getirildikten sonra taraftarın yapabileceği birşey yok keza başkanın da. işte başkan tff'ye gitti tff dalga geçti, basın toplantısı yaptı hiçbir işe yaramadı. zamanında ünal aysal takımı maça çıkarmadı. o ünal aysal ki camianın en güçlü ve en zengin adamıydı, inan kıraç gücünü ona devretmişti. sonuç; o şimdi herkesin burak elmas 'tan istediği açıklamaları yapan ünal aysal'ı en çokta arkasında duran galatasaray taraftarı ve fatih terim yedi. ondan sonra ünal aysal futboldan elini ayağını çekti. mal varlıkları azaldı, borç batağına girdi.

    yapılacak iki şey şey var. birincisi sabırla beklemek. fatih terim'in dediği gibi 2023'ü beklemek. fatih terim'in 2023'ten kastı genel seçimler anlayın artık. ya da yapılacak ikinci şey; kötü oynuyoruz diye fatih terim'le yolları ayırmak. üçüncü şık yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın