• 28968
    neredeyse oynadığı her maçta şut/isabetli şut, gol pozisyonu ve üretilen xg konusunda rakiplerinin önünde olan ama ileri uçta bitirmede sorun yaşayan, aynı zamanda kalesinde tehlikeli atağa en az müsaade edip en az şut fırsatı veren takımlar arasında olmasına rağmen 13 maçta 17 gol yiyen takımım.

    rakiplere görece daha fazla gol pozisyonuna girip atamayan, yine daha az pozisyon verip daha çok gol yiyen takım. ileri uçtaki oyuncularından istikrarlı, yüksek bitiricilikli bir performans alması, kalede muslera’yı eski günlerinin yarı performansına bile çıkarmasıyla tüm sorunları çözülecektir.

    oyun planı olarak tüm ligin önündedir. maçları 90 dakika izleyip, istatistiksel verileri inceleyenler bunu net olarak görürler. bu takım ne oynuyor anlamayan ve hoca pas oyunu oynatıyor diyen arkadaşlar lütfen maç istatistiklerini inceleyip yaptıkları çıkarımlarla desteklesinler biz de öğrenelim. trabzonspor’dan da beşiktaş’tan da iyi futbol oynuyoruz, iyi oynuyoruz da puanlar nerde diye sığ sorular sormayalım. onlarca pozisyonu bitiremeyip kalesinde golü gören, hakem performanslarıyla doğranan takımın maç içinde bu kadar kalabilmesi bile bana tuhaf geliyor. hoca yukarıda bahsedilen çok önemli iki sorunu ne yapıp edip çözmek zorunda, oyuncunun performansını mı yükseltir bir şekilde, ocakta takviye mi yapar kadroya kendi bileceği iş, ikinci devre başlamadan şu aşamada istifa çığırtkanlığı yapmak motivasyon düşürmekten, can sıkmaktan başka bir şey değil.

    (bkz: süper lig 2021-2022 sezonu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın