• 480
    https://mobile.twitter.com/...760076371382273?s=20

    videoya ve hakemin hareketlerine baktığınızda bu işin “hatırlatma” ile alakası falan yok. adama kavga bitince lap diye sarı kart gösteriyor böyle hatırlatma mı olur? hatırlatma olsaydı önceki pozisyon vs gibi bir işaret yapardı.

    hakem çok kötü bir hakemdi. rakip, bir avrupa maçı için çok çirkefti. hakem, rakibin oyunu gereğinden çok daha fazla yavaşlatmasına ve cıvıtmasına hiç tepki vermedi. maç başından itibaren vakit geçiren kaleciyi bir defa bile uyarmadı. en az 6-7 dakika uzatma vermesi gereken maça 4 dakika verdi ve yarısı kavgayla geçen uzatmaları da sadece 1 dakika fazla oynattı ve 90+5 gibi maçı bitirdi, en az +7-8 leri görmeliydi bu maç.

    bence net bir kural hatası var ama kart süreleri yakın olduğu için “hatırlatma” bahanesiyle yırtılabilir. kartın son dakiklarda olması yüzünden maç tekrarı olayına girilmesi aşırı saçma olur, zaten girilmez.

    net hak ettiğimizi düşündüğüm bu maça yukarda yazdığım sebepler de eklenince bir hükmen galibiyet çıkarsa içimde en ufak bir ukte kalmaz. yani bedavadan 2 puan almış olmayız.

    umarım kulübümüz uefa’ya taşır bu durumu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın