• 95
    umarım bu sefer ilk 3 pozisyondaki pilotlara gazoz değil gerçek şampanya vermişlerdir. her alanda farklı bir rezillik yarattığımız yeter, hatadan dönmek önemli.

    genel olarak sönük bir yarıştı. bu pist çok fazla ikonik değil en büyük sorunlarından biri bu sanırım. f1 harici etkinliklerde para kazanılmak için "yumuşatılmış" bir pist görünümü veriyor. evet bu ülke f1 seviyor olabilir ama yine elimizdeki bir şeyi abartıyoruz. önceki senelerde en azından hava durumu yardım edip kaos yaratmıştı. heyecan olarak çok düz bir pist.

    gelelim takımlara...
    ferrari; para aklandığını düşünmeye başladım. yap-işlet-devret modeli gibi. muhteşem hatalar yapıp ders almıyorlar. yönetim sorunu artık ikonik oldu. leclerc hala hata yapıyor, sainz ise gerçek ferrari kalibresinde bir pilot değil. ama bu durumdaki ferrari için fit.

    mercedes; gerçekten arabaları başka bir seviyede. yönetimleri de öyle. ekip az hata yapıyor. oturmuş bir sistemleri var her anlamda. bottas ellerinde harcanıyor, takımı elinde tutan lewis onları hataya sürükleyen bir neden. onun için çabalarlarken işi bozabiliyorlar.

    redbull; bu sene mercedes'e daha yakın gözüküyor fakat hala mesafe var performans anlamında. perez bugün belki de en iyi ve yararlı performansını sergiledi. max umarım lewis'leşmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın