• 14853
    içerisinde fatih terim'in saygı ve sevgi çerçevesinde eleştirilmesine bile tahammül edemeyen yazarlar bulunduran sözlük. daha da enteresan olanıysa; hocayı eleştirenlere ''galatasaray düşmanı, nefret ediyorsunuz, köstebeksiniz'' falan gibi ithamlarda bulunulması. bu bana çok garip geliyor ya. ne var yani hocanın yaptığı yanlışları ifade ediyorsak? burası özgür bir platform değil mi? zaten kimse merak etmesin, hoca ya da çevresi burayı okuyup etkilenecek insanlar değiller. zaten dikkate alacak olsalar, aynı hataları 50 defa yapıp farklı sonuçlar beklemezlerdi.

    ben fatih terim'i en çok sevenlerden biriyimdir. bu konuda da çok netim. isteyen olursa daha önce girdiğim entryleri tek tek yollarım. ben hocadan imzalı forma alabilmek için haftalarca bekledim, araya kimleri kimleri soktum, bir şekilde ulaştım ve o forma şimdi odamın duvarında çerçeveli şekilde asılı duruyor.

    hepimizin ortak derdi galatasaray'ın başarısı arkadaşlar. şimdiden bazı konularda yangın yapıyoruz ki ilerde üzülmeyelim. tek derdimiz bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın