resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1883
    --- alıntı ---
    menajer erkut söğüt: "kerem - marcao olayından sonra kerem'in babası sağlık sorunu yaşadı, rahatsızlandı. kendi oğlunuzu ekrandaki milyonların önünde daha önce görülmemiş bir saldırıya uğramasını görmek kolay değil. yürekler dayanmaz buna!"
    --- alıntı ---

    menajerinin nereye varmak istediğini anlamadığım topçumuz. bu lafın arkası olmalı. mesela "bu sebeple kerem affetmiyor" veya "bu sebeple ya ben ya o diyor" ya da "bu sebeple kerem ücretinde artış istiyor" veya "bu sebeple fb'ye gitmek istiyor" ya da "bu sebeple gol sonrası tavırları hoş görülmeli". bunlar tamamen benim uydurduğum cümleler ama yukarıdaki laf yarımdır ya da arkası yarındır arkadaşlar, bu kadar net.

    sevgili kerem kardeşim, tatsız olayda herkes arkanda durdu ama artık bunları geride bırakma vakti geldi. bu küsme tavırları, belirsiz haller hiç ama hiç yakışmıyor. koca adamsın, varsa eteğindeki taşları dök, neyse hislerin açık açık söyle. içinde bir şey kalmasın ve herkes yoluna devam etsin. sen bu işi kapatmadıkça yarayı kaşıyanlar hem sana hem takıma zarar veriyor.

    ferdi kadıoğlu'nun çapsız paylaşımı için 1 mart 2021'de yazdığım tavsiyelerimi aynen tekrarlamış olayım;
    mütevazı, çalışkan, ahlaklı ol, sadece işine gücüne bak, başarıya odaklan. efsane ol.
    (bkz: #3115814).
App Store'dan indirin Google Play'den alın