• 3854
    orta saha rotasyonunu alt alta koyarsak;

    - josef 32 yaşında düşüşte bir oyuncu, geçen senenin ilk yarısından beri düşüşte.
    - alex teixeira taş gibi oyuncu ama 31 yaşında ve son 5 senesini çin'de geçirdi. oyun katkısı olarak ne kadar geriledi bakmak lazım, yoksa uzaktan falan yazacaktır.
    - salih uçan çıkışta olan milli bir futbolcu. bu takımda yedek kalacak.
    - oğuzhan özyakup, mehmet topal ve necip'e zaten bir şey yazmaya gerek yok
    - can bozdoğan, kumaşı çok kaliteli bir topçu. ne kadar şans bulacağını göreceğiz.
    - atiba bana göre yine formasını kaptırmayacak emektar oyuncu.
    - pjanic etrafındaki oyuncuları oynatacak çok önemli bir oyuncu, kadrolarında kıskandığım iki* oyuncudan biri. etrafına askerleri koy oynatsın. düşüşteki josef'in hücum aksiyonlarını tamamlasın geri gelmeyen alez'in arkasını toparlasın ama unutulmasın pjanic buraya komutan olmaya geldi asker değil. aynı teixeira ve ghezzal gibi. yine larin'in de geri dönüşleri problemli ve batshuayi'yi göreceğiz burayı ne kadar ciddiye alacak.

    orta sahasını gibi defans hattında da bu hikaye var. hücum hattı iyi ona lafım yok, sadece geriye ne kadar katkı verecekleri soru işareti. soru işareti olmayan tek kısım ise defansif aksiyonlarının temelini tekme atıp kart görmemek oluşturacak. 2017-2018 sezonundaki galatasaray gibi sert ve yoğun presli başlayıp maçı zor bitireceklerdir. bizi nasıl çözdülerse beşiktaş'ı da çözerler.

    beşiktaş bir komutanlar takımı oldu. neredeyse hiç askeri yok. bizde ise tam tersi sahada karakter ve akıl koyacak komutan yok herkes asker. bize bir iki komutan gelir askerler birbirine alışır yürür gideriz. ancak bu kıskanılan beşiktaş, geçen sene yaşlı kadrosu yüzünden şampiyonluğu veren ama vermesi engellenen bu takım, bu maliyetlerin altından nasıl kalkacak soru işareti.

    beşiktaş'ın kadrosundan gerçekten korkan varsa 14 şubat 2019 galatasaray benfica maçını ve 21 şubat 2019 benfica galatasaray maçını tekrar izlemelerini tavsiye ediyorum. 18-19 yaşlarında daha yeni profesyonel maçlara çıkmaya başlamış gençlerden oluşan tempo takımının, bu seneki beşiktaş kadar soru işareti bulundurmayan temposuz ama teknik galatasaray'ı nasıl sahada dövdüğüne tekrar şahit olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın