• 14
    çok başarılı bir şekilde sümenaltı edilmiş maçtır. resmen tarihte böyle bir maç yokmuş gibi davranılır. çoğu insan böyle bir maç olduğunu dahi bilmez. peki bunun sebebi nedir?

    en büyük sebebi galatasaray'ın asaletidir. galatasaray kesinlikle aldığı skorlarla övünen bir camia olmamış, olamamıştır. fakat bu asalet bazen böyle hiç edilişlere de sebep olabiliyor. evet asaletli olmak ve rakibi herhangi bir maçtaki skorla senelerce dalga konusu yapmamak erdemli ve kaliteli bir davranıştır ama fazlası biraz umarsızlığa ve bilinçsizliğe sebep olabiliyor. bu maçı çok net hatırlayanlardan biri olarak o maça bjk'nın gayet ideal kadrosu ile çıktığını ve maçı da kazanmak için oynadığını söylemek isterim. 2-3 genç oyuncu kadroda yer aldı diye ağırlık gençlerden denemez.
    ayrıca medyadaki etkinliğimizin zayıflığı da bu maçın kısa sürede tozlu raflara kaldırılmasına sebep olmuştur.
    bir tespit daha yapmak isterim son olarak. beşiktaş camiası gerçekten çok kurnazdır. kesinlikle fenerbahçe'den daha içten pazarlıklı ve kurnaz planlar kurarak gerçek tarihde unutturmalar hatta oynamalar yapabilirler.

    ben durduk yere şampiyonluk sayısı arttırılıp bir yıldız daha takan ve buna hiçbir rakibinin ses çıkarmadığı başka bir takım bilmem.
    bunun da sebebi kimsenin bjk'yı iplememesidir. onlar öyle takılsın diye düşünür türk futbolu. arada bir şampiyon olsunlar, türkiye kupasını falan alsınlar. resmen türk futbolunun ağlayan çocuğudur bjk. millette önüne üç beş oyuncak atıp susturur. eğer sıkıntısı varsa altı bezlenir kimse onların ağlamasına sessiz kalmaz. böyle bir yaklaşımdan da beşiktaş azami faydayı sağlamıştır kendi adına.
    kesinlike küçümsenmemelidir bu adamlar. çok büyük hak gaspları yapıyorlar.hak etmedikleri şeylere sahiplermişcesine el uzatmaya yelteniyorlar her fırsatta. neyse bu camia çakaldır, tilkidir o yüzden muhattap alınmak ister.

    ulan bi maçtan ne döküldüm be kardeşim. amma dolmuşum bu heriflere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın