• 113
    siyah forma güzel.

    ama o parçalı adı altında yaptığınız forma tam bir rezalet. neymiş de ilk avrupa maçında giydiğimiz tasarımmış. kılıfı da iyi uyduruyorlar. yani bu nike tasarımcıları düşündüler düşündüler hiç bişey bulamadılar "durun lan bunların ilk avrupa kupası maçında giydiği forma neydi onu çalışalım" mı dediler?

    bu forma ile ilgili yeni yönetimi eleştirmiyorum. çünkü bu onlardan önceki bir süreç. ama ben bu forma tasarım olayını bi türlü anlamıyorum. yani buna onay veren kim? hangi akla hizmet. ya arkadaşım parçalı forma yapacaksınız çok zor değil. ana forma üzerinde fantezilerinizi denemeyin. diğer formalar üzerinde istediğinizi yapın da bari parçalı formamıza dokunmayın.

    https://twitter.com/...230953555890176?s=19
    forma tasarımı budur. bence en güzel parçalı formamız da buydu. bir de yakalı olan da çok güzeldi. bu iki güzel formanın ünal aysal dönemine denk gelmesi tesadüf mü orasını bilmiyorum ama son 5 yıldır her sene daha da kötü forma tasarımları ortaya çıkıyor. yani ben sanmıyorum ki yönetimin onay vermediği bir forma tasarımı ortaya çıksın. bu bence beceriksizliktir. türkiye'nin en büyük futbol kulübünün bu tarz kötü tasarım formalar çıkarmasının başka bir izahı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın