• 106
    bana göre tanıtım videosu gerek seslendirme gerekse içerik açısından son derece kalitesiz görünen yeni formalarımız. 2018 yılında çekilen şu reklam, tarihimizin en iyilerinden biridir bence: https://www.youtube.com/watch?v=kTpOmhAlzr4

    videoyu izleyin, ne demek istediğimi anlayacaksınız.

    galatasaray denince akla kalite gelmeli, klas bir marka gelmeli. tıpkı yukarıda paylaştığım videodaki gibi kalite kokmalı. adamlar kısa film çekmiş adeta. eğer bir forma tanıtımı videosu yapılacaksa üzerine sağlam mesai harcanmalı ve global düşünülmeli. bu tanıtım videosu ise son derecek özensiz ve sadece yerele hitap ediyor. bir de video boyunca ısrarla rakip takımlara gönderme var. yahu kardeşim bana ne bizim köy peyniri kokan leş rakiplerimizden? şu fenerbahçeleşme yolundan çok ama çok acil şekilde geri dönmeliyiz. hayatta en nefret ettiğim şeylerin başında gelir fenerbahçe tipi eziklik.

    dipnot: parçalı forma ilginç duruyor. maçlarda görmek isterim yorum yapmadan önce. kaleci formasını çok beğendim. beyaz formayı merakla bekliyorum. sızdırılan görüntülerdeki beyaz formalar hoşuma gitmişti. umarım en kısa zamanda onlar da resmi olarak tanıtılır.

    edit: siyah formayı şimdi gördüm. oldukça güzel görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın