• 14576
    olumsuzluk ve karamsarlık propagandası yapanların hepten fazlalaştığı yer.

    en son seçimlerde daha açılmayan 7-8 sandık varken "eşref hamamcıoğlu kazandı hepimize geçmiş olsun" diyenler, kırmızı pusulanın birinci çıktığı sandıklar sayılırken "yeşiller baya fazla gibi kırmızılardan" diyenler en son radarıma girenlerdir. entry'lerini silmeye başlarlar kesin ben bu entry'i girdikten sonra.

    maç başlıklarımıza daha beşinci dakikadan itibaren "yine berbat oynuyoruz, böyle oynarsak fark yeriz" gibi entryler diziyor bu aynı tipler.

    transfer dönemlerinde zaten inanın sözlüğe girmek bile istemiyorum. ne tsunami çıkmadığı kalıyor, ne kıyamet kopmadığı. daha 10 günlük başkanın bile istifası istenmeye başlanmış başlıklara bakılırsa.

    sürekli sanki küme düşüyormuşuz gibi tripler, oyuncu yermeler, teknik direktöre burun kıvırmalar falan.

    daha neler sayarım...

    mesela şu an ekşi sözlükte galatasaray sözlük başlığına girilip son sayfasına bakıldığında bir beşiktaşlı bu sözlükte galatasaray'ı yerip belhanda geri gelmeli diye eyyam yaptığını ve favları kaptığını iddia etmiş. buradan açık çağrı yapıyorum; belhanda geri gelmeli diyen herkes araştırılmalıdır. silinen entry'leri moderatörlerin altyapısal yazılımlarla görme şansı varsa onlara da baksınlar.

    cidden yani galatasaray sözlük çok sorunlu bir yer haline geldi. hani nasıl desem kalite açısından eskiden sadece bebek, nişantaşı, caddebostan gibi semtlere hitap ediyormuş da şimdi bağcılar, esenler, zeytinburnu gibi semtleri de işin içine katmış gibi bir hali var bu sözlüğün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın