resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30612
    öncelikle 2 yıldır genel olarak kötü futbol oynuyoruz. bahanesi var hocanın. ben de kabul ediyorum. iki senedir ismi kağıt üstünde büyük ama kağıttan kaplan bir kadro ile mücadele ediyor tek başına hem tff'ye hem rakiplere karşı. bu takımın orta sahası iki senedir çok zayıf. lig için bile yeterli değil. kimse kendini kandırmasın. yumuşak bir oyuncu grubu var. o yüzden ağırlığını koyamıyor takım. ya da geriye düştüğünde toplayamıyor.

    ha, sahaya 11 kişi çıkıyorsan eksik değilsindir diyen de hocanın kendisi. bahaneye sarılmamayı bize öğreten de kendisi. o yüzden artık bu sene işleri çözmesi lazım. ben şampiyonluk istiyorum bu sene. sabrım yok.

    görünce utandığım başka bir konu var. utanmadan başkan yiyor diye fenerli ağzıyla, beşiktaşlı ağzıyla iftira atıyor insanlar. hiç mi utanmanız yok? iftira atmanın neresi fikir beyan etmek acaba sorarım?

    takım takır takır doğranırken gıkını çıkarmayan yönetimi, tff iyi niyetli diyen bir başkanı ben olsam yatırıp döverdim. mustafa cengiz yönetiminin son iki yılı fiyaskodur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın