• 7
    1 mayıs 2021 beşiktaş hatayspor maçı hakkında şüphe çekici iddialarda bulunan spor kanalı.

    bırakalım bu tür şeyleri ey bein sport! galatasaray çıkıp malatyaspor'a 10 tane atıp şampiyon olmalıydı!! bu yaptığınız algılar biz galatasaray taraftarının aklını asla çelemez. ne olmuş yani bjk hatay'a 7 tane atmışsa, şampiyon mu olmuş...

    evet şampiyon olmuş daha ne olacak. bizim müthiş objektif kendi taraftarımız daha hâlâ işin ciddiyetinin farkında değil ama bu billong mevzusu uluslararası haberlerde 2. kez döndü: ilkinde espn değinmişti, şimdi de yayıncı kuruluş..

    öyle basit bir değinme değil bu çok belli. lig biteli 1 ay olmuşken, bu iddialar ağırlıklı olarak 15- 20 mayıs arasında konuşulurken değil de neden şimdi? çok yüksek ihtimalle mevzu hakkında uefa nezdinde bir hareketlilik var ya da uefa'dan dedikodu dalgası geldi. ben kesinlikle durduk yere yapılan bir haber olduğunu sanmıyorum..

    yeni yönetimden ilk beklentim bu konu hakkında sonuna kadar mücadele etmeleri. elimizde sadece bilong ve aboubakar var gibi ama sezonun genelinde sıkıntı var. "varsa" çalınan hakkımız bunu geri almak boynunuzun borcudur. galatasaray, başka takımlar gibi şike nedeniyle hakkı yenilip susacak bir kulüp değildir, kime ne gerekiyorsa yaptırılıp o hak geri alınmalıdır.

    bir de çoğu kişi şike ispatlansa da 2011 sezonundaki gibi üstüne örtü çekilir ve şampiyonluk bize verilmez diye sanıyor ama kazın ayağı öyle değil.. afedersiniz böyle bir durumda eşşek gibi o kupa iade edilir. uefa şike var diyecek ama yerel de yine adım atılmayacak ha!! yok öyle bir şey merak edilmesin.. o hak bir kere kullanıldı ve bitti. yine aynı terane uygulanırsa sadece spor değil hiçbir anlamda kimsenin yüzüne bakamayız. en basiti 2022 dünya kupasından men ediliriz. bekleyip görelim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın