• 929
    bu maç biraz yüzdeli olsak şampiyonluk. ılk yarıda o pozisyonlar geldi 2. yarı da. olur böyle yapacak bir şey yok. maçı şöyle düşünün, 2. yarı çıkan emre maçın en iyilerinden. o çıkıyor ve yine geliyorsunuz. sorun ilk yarı 14te 1 isabet. bu şut sayısı bu xg ile ne göller atılıyor. bu arada bu durum sezon içinde yaşadığımız sıkıntılardan. (bu arada rakibimiz hakikatten iyi kapandı ve kaleci kaç tane top çıkardı.)

    özetle sağlık olsun yapacak bir şey yok. zordu, olmadı.

    edit: sizin de entrylerinizi okudum, hiç aynı düşünmüyorum. 24 kere rakip 18'e girip 14 şut çıkartıyorsan isabet bulacaksın ve gölü atacaksın. bunu yaratan kadro ve plan golü atamadı olay bu. şampiyonluk isteyen yoktu diyen var yapmayın allah aşkına. hatvan gibi bastılar, hareketli kaldılar, denediler. her başarısızlık karakterle veya planla alakalı değildir. futbolun yapısı bu. doğru bir plan yaparsınız. hadi biraz da planı konuşalım. arda ile oyunu soldan kurmaya çalıştık. babel sağdan göbeğe yaklaştırmaya denedik. emre'nin de işi savunma orta saha arasında da dahil topun olduğu yerde sayı eşleşmesini kırmak. yani siz 2li bir merkez yaratıp oyuncularımızın koşularıyla çizgiye inmek sonra da tersten ve geriden (genelde emre) gelen oyuncularla pozisyon bulmayı denedik.

    bu mantıksız bir plan değildi. işe yaradığını düşündüğümü editim başında yazdığımdan belli etmişimdir. bu tıkandı başka plana geçti. o da tıkandı yine değişti. bugün takımdaki herkes ciğerini, aklını, planını her şeyi ortaya koydu. bazen özel şeyler denediler, bazen plana sırtlarını dayadılar ve denediler. olmadı.

    edit: aynı yazıya 2 kez edit yapmak ne demektir yahu. şu eleştiriyi de koymam lazım bu maç özelinde: biraz daha sakin olup arka güvenliği sağlamak gerekirdi. çok riskli bir parselasyon vardı. her ne kadar savunma üzerine kafa patlatılmış olsa da açık alanlara dair riskler de alınmıştı. 2 tane gol değiştirdi unutmayın bu hikayeyi. ha yediğin ha attığın gol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın