• 194
    ılk yari kontrollu oynamak lazim. oncelikli olarak kazanmamiz lazim unutmayalim ki. ılk yarida 2 0 gibi bir skor yeterli bizim icin. kendimizi kaybetmiscesine stresli halde saldirmak mantikli olmadigi gibi bizi strese sokarken rakibi de rahatlatir.

    sakince, acele etmeden ama seri bir oyun oynamamiz lazim. macin ilk 15 dakikasinda atacagimiz 1 gol goztepe stadinda muthis bir strese donecektir. sonrasinda 45 dakikayi 2 0 kapatabilirsek 2. yariya hem besiktas moralman cokmus olarak cikar hem de biz ekstra motive halde cikariz ve kalan dakikalarda fisi cekeriz.

    unutmayalim besiktasin da yenmek zorunda olmasi gibi bir durum var. onlar da rahat degil, onlar da bastirmak zorunda kalacak. ve savunma zaaflari olan besiktas arkada kesinlikle cok fazla bosluk birakacaktir. besiktasin puan kaybetme ihtimali fazla, kazanirsa da 1 veya 2 farktan fazla yapamama ihtimali de yuksek. o nedenle strese girmeden once 3 puan, sonra fark pesinde olmaliyiz. risk alacaksak da 45.dakikadan sonra olmali. ılk yari ayagi yere basan bir futbol ve mumkunse 2 gol istiyorum aslanlarimizdan.

    vurdugumuz gol olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın