• 718
    skoru 4-1'e gelemediği için hala hayıflandığım maçtır. halbuki 3. gol 77. dk'da gelmişken önümüzde daha 20 dkya yakın süre de varken daha net kovalanabilirdi ama olmadı, sağlık olsun..
    ha şampiyonluğa yol verirdi ya da yetmezdi, orası ayrı hikaye ama güzel bir travma olacaktı bazı bir yerleri kalkmış olanlara.
    galatasaray ile aşık atmamaları gerektiğini tekrar bir hatırlatmış olacaktık, gerçi bir şeyleri bir şeylerine karışmadı değil, orası da ayrı bir gerçek.

    bu arada bu maçtan yapılabilecek bazı çıkarımlarım oldu; nasıl bu maçta çoğunluğumuz galibiyetten ziyade atılacak farka odaklandık, en az 3 fark olsun dedik ve sonucunda şampiyon olma adayı bir takıma dile kolay 3 çekmemize rağmen buruk bir mutluluk yaşadık, işte bu kafa yapısını ligin genelindeki maçlara da taşımak lazım belki, şöyle ki;
    oynayacağımız maçlara galibiyet amacından önce sanki bir önceki maçta rakibe 2-0 mağlup olmuşuz da onun skor dezavantajını ortadan kaldırmak maksadıyla çıkılıyormuş psikolojine sahip olmak, hafta boyu bunu işlemek (rakipten bağımsız, hatta ilk maç henüz oynanmamış da olabilir.)
    belki bu düşüşnce bazı maçlarda frene basmadığımız, rölantiye geçmediğimiz için aleyhimize skorlar da ortaya çıkaracaktır ama bu 30 maçta 2-3'ü geçmez bence (zaten bir dünya beleş puan kaybımız olmuyor mu sezon boyu)
    ben bu düşüncenin bir strateji haline gelmesi durumunda sahada neler göreceğimizi dair meraklanıyorum açıkçası.
    skorlar ne olur bilemem ama daha heyecanlı ve daha doyurucu bir oyun göreceğimizi düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın