• 684
    3. olarak bitirmeyi garantilediğimiz sezondur. 2. olacağımızı da düşünmüyorum. 2020-21 sezonunda iç sahada beşiktaş'la oynayacağımız maçla da büyük ihtimal şampiyonun kim olacağını tayin edeceğiz. şampiyon olmayı haketmediğimizi düşünüyorum. 22 kere şampiyonluk görmüş bir camianın şampiyonluğa giderken neler yaşadığını biliyoruz. hele ki bir 90lar çocuğu olarak bol bol şampiyonluk gördüm, yaşadım. bu sene hiç bir şeyiyle o havayı yakalayamadık. fırsat sezonu olabilir ancak fırsatları değerlendiren bunu fırsata çevirebilir.

    bakalım türk futboluna ciddi katkılar sağlamış emre bey mi yoksa sergen bey mi şampiyonluk keyfini yaşayacak. fatih terim'de bu sezonki hatalarıyla kendi öğrencilerini şampiyon görmeyi haketti. umarım önümüzdeki sezon bu seneki hatalarımızı tekrarlamayız. tek isteğim sıfırdan başlamak ve yeni bir heyecan yaşamak. sene sonunda başkanıyla, hocasıyla, teknik ekibiyle yollar ayrılmalı ve yeni maceraya çıkılmalı.

    40 haftalık maratonda şampiyon olacak olan takım 10 hafta vay canına dedirtecek topu oynuyor oynamıyor. öyle sorunlu bir lig içerisindeyiz. yeni gelen düşerse de dünyanın sonu olmaz, yapmadığımız iş değil. fenerbahçe bitime kaç hafta kala hocasını göndererek belki de şampiyon olacak.

    bu camianın bir numaralı unsuru taraftarı, iç saha gücü. 2 sezondur iç sahada dağıtılan puanların açıklaması yok. bu şekilde şampiyonluk da gelmemeli zaten. yeni bir heyecanla yeni bir maceraya çıkmamız gerekiyor, çıkmam gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın