• 7822
    son haftalarda kötü oyunu eleştirmek yerine, bu oyunları sürekli hakeme bağlayan bir oluşum var, aynı şeyleri fenerbahçe ve beşiktaş yapınca hayretler içerisinde izleyerek gülüyoruz ama biz yapınca hakemden önce takımı eleştireyimciler diye yaftalanıyoruz.

    kimsenin hakeme güvendiği bir ortam yok, art niyetlerinin de farkında herkes. kimseyi kötü oyun eleştiriyor diye hakem savunucusu, objektif olma sevdalısı ilan etmeye gerek yok.

    istenilen şey sahaya çıkan galatasaray'ın vura kıra oynaması, misal 2017-2018 sezonunda evimizde karabükspor'u 3-2 yenerken son dakikalarda maicon'un attığı golden sonra hakeme gidip forma çıkarması, yan bakması gibi.

    bizim bildiğimiz galatasaray art niyeti olan hakeme o sahayı dar eder, yedlin'in ayağı kırılacak pozisyonda kimsenin itiraz etmeyip, yerden kaldırıp sakat oyuncu varken donk'un korner kullandırmasını kabul edemem ben ve bunlar benim için hakem konuşmaktan daha önce gelen şeyler.

    hakkımız yenildiğinde sahada inanılacak bir galatasaray olunca liselisi, alaylısı hep beraber nasıl kenetlendiğimizi hatırlatmaya gerek yok, ama seni her defasında mahçup edince takım bir süreden sonra hakemi de konuşuruz ama önceliği kötü futbolu konuşmaya vermenin neresi yanlış onu da anlamıyorum.

    ha bu arada bu kötü futbolu konuşurken, şöyle bir savunma görüyorum:

    beşiktaş ne oynuyor ki ?

    eğer kıstasımız bu ise vah benim galatasaray'ım vaah, vah benim taraftarım vah...
App Store'dan indirin Google Play'den alın