• 4621
    inanamıyorum lan cidden inanamıyorum.

    o bölgede geçen sene oynayan 3 as oyuncun ayrılmış olmasına rağmen yaz transfer dönemini orta sahasız kapatıp, üstüne herkesin acil olarak takviye beklediği orta sahaya ara transfer dönemi açıldıktan sonra hatta kapanmasına 4 gün kala hala takviye yapmamış yönetim. bu mudur galatasaray'ın çıkarı.

    şampiyonluk demek şampiyonlar ligi geliriyle beraber 750 milyon tl'ye yakın bir para demek. bu parayı direk mutlak rakibine peşkeş çekmek midir galatasaray'ın menfaati. evet peşkeş çekmek diyorum çünkü göz var, izan var, vicdan var. kimse de aptal değil, bu kadroyla galatasaray nasıl şampiyon olacak.

    niye takviye yapılmıyor, niye transfer dönemleri böyle bilerek sabote ediliyor. yapılsa da niye mütemadiyen son saniyeye kalıyor. ya artık söyleyecek bir şey yok. bütün transfer dönemi pervasızca hiçbir somut gelişme olmadan uğruna harcanan irfan can kahveci vemostafa mohammed ahmed'in alternatifi kim abi alternatifi kim. bunları alamazsan kalan 3-4 günde ne olacak galatasaray'a. başından beri +10 milyon euro istenen irfan can kahveci'yi son gün alamadığınızda şaşırmış gibi mi yapalım ne yapalım. ulan yeter be yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın