resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1284
    takımıyla şampiyonluk gördü, iyi bir şampiyonlar ligi performansı verdi, milli takımda da şans buluyor. yani, yaş ve performans verilerine baktığımızda piyasası her bakımdan zirve değerini bulmuş durumda ve olası transferi özellikle ödemeler uzun vadeli olacağı için kesinlikle tuzlu olacak ama değer mi? bence değer.

    öncelikle, oynadığı bölgede birçok alternatif var, önceliği yedeği olmayan taylan'ın bölgesine verelim diyenlere saygı duyuyorum ama katılmıyorum. tamam, nicelik olarak sol ayaklı 8 numaralarımız var ama nitelik olarak yeterli değil. sezon boıyunca* emre kılınç, ömer bayram ve emre akbaba oynadı ama ne hoca ne de taraftar yeterli görmedi performanslarını. taylan'ın bölgesinde ise nicelik yok ama nitelik var en azından. zaten, taylan'ın kaçırdığı maç sayısı az olduğu için ve yeri gelince kimse gelmese bile etebo'yu birkaç maçlığına orada oynatabiliriz.

    bu noktada, bir bölgeye daha nitelik sağlamak ilk 11 anlamında elimizi rahatlatacaktır. zaten, fatih hoca da irfan can'ı sadece bu sezon için değil, gelecek sezonların da kilit oyuncularından biri olarak görüyor. özellikle, kendisi gibi kreatif bir orta sahaya, 11 kişi ile tamamen savunma yapan takımlara karşı oynadığımız kayserispor*, antalyaspor* ve yeni malatyaspor* maçlarında ihtiyaç duyduk.

    sezon başında transfer olacağına hiç ihtimal verilmeyen, yurt dışında oynamasına kesin gözle bakılırken; başakşehir'in ligde kötü gitmesi ve oyuncunun da ciddi isteği ile bir fırsat ve uzun vadeli, taksitli bir ödeme ile transfer etme şansı yakalamışıken, bu fırsatı kaçırmamamız gerektiğine inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın