• 423
    bu dönemde şimdiden halil ibrahim dervişoğlu ve henry onyekuru'yu transfer ettik. bu 2 oyuncunun üstüne;

    1- irfan can kahveci
    2- mostafa mohamed ahmed (ya da tecrübeli ismi henüz yansımamış avrupalı biri)
    3- youssouf ndayishimiye (ya da başka bir 6 numara alternatifi)
    4- sağ bek (ismail çokçalış, kenny lala, deandre yedlin isimleri geçiyor)

    transferleri yapmayı düşünüyoruz. gündemdeki tek satış mbaye diagne'nin west bromwich albion fc'ye satışı. ondan da yaklaşık 0.8 milyon euro girdi sağlayacağımız söyleniyor.

    şu ana ffp çerçevesinde 2 küsür milyon euro artıdayız. mbaye diagne'yi eklersek 3 ediyor, maaşını bonservis olarak isteyip biz ödeyeceksek 4'ü geçiyor. bu parayla ffp'yi aşarız bence. ama bu limitle 1 oyuncu satarak 6 oyuncu nasıl alacağız merak ediyorum açıkçası. şu an bile limiti doldurduk gibi duruyor. 4 olmasa bile en az 3 oyuncu daha alacağımız neredeyse kesin. biz bu oyuncuları nasıl alacağız da oynatacağız peki? radamel falcao gitse her şey cuk oturur ama o da gitmiyor maalesef.

    yanlış anlaşılmasın, "limit ve ffp'yi aşmadan bu operasyonu yapamayız" demiyorum. bu işe girildiğine göre belli ki planımızı yapmışız. ama nasıl yapacağımızı hakikaten merak ediyorum. umarım planımız sağlamdır demekten kendimi alamıyorum. limiti ve ffp'yi nasıl aşacağımızı bilen biri varsa bir mesaj kadar uzağınızdayım*.

    edit: sevgili era1p sağolsun sponsorlukları hatırlattı, limiti de sponsorluklarla halledeceğiz sanırım. çok da iyi olur, çok da güzel olur :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın