resim
Szalai Attila Árpád
Takım:Freiburg
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.92
Uyruk:Macaristan
  • 30
    lemos'tan iyi, serdar aziz'den kötü bir stoperdir. ikisinin aritmetik ortalamasını alıp biraz üstün pozisyon bilgisi ve güç eklerseniz ortaya attila szalai çıkıyor.

    ben anlamadım galatasaray marcao, luyindama, emin bayram, donk varken kendisini niye gündeme alır? donk iyi gidiyor, bir sezon daha devam edebiliriz. emin'i kiralayıp altyapıdan yetiştirdiğimiz ve sadece kupada sahaya süreceğimiz 25-26 yaş üzeri stoper yok mu? semih kaya var orada gelsin 2 milyon liraya.

    şöyle bir şey de var, marcao-luyindama ikilisinden birini satalım, yerine szalai'yi koyalım diye bir düşünce umarım asla kafalarda belirmemiştir. henüz öyle bir futbolcu olmadığı gibi ikisine yakın bir potansiyeli olduğunu da düşünmüyorum. oyuncuyu türkiye'ye ve rusya'ya karşı oynadığı maçlarda izledim. geliştirmesi gereken çok özelliği olduğu için, yarısını geliştirebilse dahi o seviyeye çıkamaz diyorum.

    marcao, luyindama ikilisinden birini satacaksak dino peric marcao yerine düşünülebilir, armel bella-kotchap luyindama yerine düşünülebilir ama szalai donk gibi garanti bir performans varken 3. stoper olarak düşünülemez. 4. stoperimiz de bir zahmet altyapıdan yetişen oyuncu kuralına yardımcı olsun. bunu yaparken de gencecik bir çocuk olmasın ki oturarak çürümesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın