resim
Göksel Gümüşdağ
Görev:Başkan
Takım:Başakşehir
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 454
    evet, kendisi galatasaray'a başkan olsaydı, galatasaray büyük ihtimal üzerine operasyon çekilemeyecek kulüp olurdu. büyük futbolcu satışları yapılırdı. kulüp kasası artıda olurdu. galatasaray her sene olmasa bile cl'ye katılacak düzeyde olurdu.

    galatasaray'a siyasi gücü olan birisinin başkan yapılmasına izin vermezler. fenerbahçe izin verdirmez. gerekirse taraftar gruplarımızı organize eder kriptolarıyla, siyasi desteği başkan istemiyoruz diye bağırtırlar. sosyal medyada algı operasyonu yaparlar.

    göksel gümüşdağ tümüyle siyasi bir isim. fenerbahçe muhalefet partisi üzerinden baskı yapar muhalif partiye yakın galatasaraylıları organize eder bu işi engellerdi. sonrada zafer kazanmışız gibi havalara girerdik.

    ki göksel gümüşdağ'da bunları bildiği için kendine kulüp kurdu zamanında, başına galatasaraylıları getirdi, onu geliştirip şampiyon yaptı. borçsuz tek kulüp haline geldi.

    biz ise arkasında siyasi desteği olmayan, bir nihat özdemir'den bir yıldırım demirören'den tokat yiyen kulüp haline geldik. buna rağmen şampiyonlukta gördük, bu bile ne kadar güçlü bir yapıya sahip olunduğunu gösterir. güçlü ve caydırıcı bir başkanla bu kulüp uçar gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın