resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 1882
    fatih hocayı biraz tanıdıysam kendisi bir yerlere satılmış gibi duruyor. kendisi sakatlıktan döndükten sonra da ısrarla donkla devam etmesi zaten luyindamasız oyuna takımı adapte etmek için, çok bariz bu.

    şimdi kendisinin satısı muhtemelen gerçekleşmiş, iş bitmiş. ben de satılmasını istiyorum da 10-11 milyon euro bandında bonservislere satılmasına gönlüm hiç razı değil. en azından badou ndiaye satışını geçecek bir satış olmasını dilerdim ki luyindama ndiaye'den çok daha potansiyelli çok daha iyi bir oyuncu. 10-11 milyon eurolara satılmasını başarısızlık olarak görüyorum. muhtemelen kendisinden gelecek bonservis bedeliyle ikamesi çoktan bulundu, planlar da yapıldı. ozan kabak'tan gelen para gibi doğru yerlere harcayacağımıza şüphem yok ancak mali durumu rahatlatmak adına daha yüksek fiyatlara satılabilirdi diye düşünmekteyim. yine + / - olarak 0 veya biraz +'da bitireceğimiz bir transfer dönemi geliyor. keşke luyindama'dan oluşacak boşluğu doldursak, cebimize de +5 milyon euro kalsa. ciddi rahatlatır şu dönemde böyle bir satış yapmak kulübü.

    boss'u özleyeceğim, yolu açık olsun gittiği yerde çok başarılı olur umarım.

    edit: şunu da eklemem gerekir bu düşüncemin altında yatan temel neden için.
    https://twitter.com/.../1334799723098759169
    bu söylemi luyindama'nın satılmış olmasına yoruyorum, başka türlü nasıl mümkün olacak 3-4 oyunculuk transfer hareketi zaten. falcao'yu mu satacaksın, diagne'yi mi? ya luyindama ya marcao. kesik yiyen luyindama, muhtemelen satılmış ya da satılacak olan da kendisidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın