2020-21 EuroLeague 11.Hafta Maçı
21:00 Aleksandar Nikolic Salonu
64 - 75
  • 2
    bahis sitelerinde haftanın başından beri bu maç listeye giriyor ve çıkıyor. an itibariyle listede yok. listeye girdiğinde de efes'in 3 küsür oranı vardı, en sonda 1,7'lere kadar gelmişti. efes tarafındaki oyuncuların sakatlık haberleri, 5 oyunculu idman + milli takım maçı derken belirsizlikler yer alıyordu. son durumda efes dar bir rotasyonla, kötü oynama hakkı olmayan bir grupla zorlu bir deplasmana gidiyor.

    kızılyıldız tarafında ise, pazartesi günü oynanan partizan maçındaki deplasman galibiyetinin morali var. çok zor ve heyecanlı bir maçtı, oradan 1 sayıyla galip ayrıldılar. açıkçası efes'i böyle bir durumda yakalayan hangi takım olursa olsun, iştahlanacaklardır. rakiplerini bu sene kendi evlerinde 73 sayı ortalamasında tuttular. tabii ki sene başıında takımların kendi ritimlerini bulmadıklarını da düşünebiliriz ama önemli bir gösterge.

    çekişmeli bir maç olacağını düşünüyorum. efes tarafındaki kadro, minimum hata, maximum performans ile ilerleyip sonuca gidebilecek kalitede. ekran başında olacağız efendim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın