• 25686
    uzun zamandır en büyük eksiği agresif ve winner oyuncu olan takım. öne geçtiğimiz maçları koparamıyor olmamız, en zayıf anadolu takımının sami yen'de 2 farkla yenikken bile maçı çevirebileceğine inancının bitmemesi bu yüzden, deplasmanlarda çile çekmemiz bu yüzden. hakemlerin saha içinde bize karşı kötü niyetli cesareti de biraz bu yüzden.

    en hırçın, en agresif adamımız diyebileceğimiz belhanda keskin sirke küpüne zarar. ihtiyacımız olan şuursuz agresiflik değil. ayrıca rakiplerdeki gibi çirkef futbolcular da değil, o çirkefleri de terbiye edebilecek adamlara ihtiyacımız var.

    öne geçtiğimizde veya oyun sıkıştığında rakibi, hakemi psikolojik olarak yıpratabilecek adamlara ihtiyacımız var.

    arda biraz olsun bu işi yapıyor, yapacak ama yetmez.

    mevcut ekonomik koşullara, ülke ekonomisinin geleceğine, ülke futbolunun seviyesine baktığınızda 23-24 yaş ortalamasıyla makine gibi bir düzen kurmanın imkansızlığı ortada. bu durum göz önüne alındığında yerli rotasyonumuz gayet iyi. zaten taylan antalyalı her geçen gün üst düzey bir oyuncuya evriliyor. bu kadro içinden başkaları da çıkacaktır. ffp bitince, hoca yerli/yabancı genç oyuncular da aldıracak. takıma yük olan malum birkaç oyuncunun, devamlılığı olan "winner" adamlarla değiştirilmesiyle geleceği en parlak takımız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın