• 34
    galatasaray'ın ta kendisidir. adı gibi, renkleri gibi, parçalısı gibi bu kombini de sahip çıkılması gereken değerlerin başında gelmektedir, fakat maalesef bizim topraklarda forma kültürüne dair en ufak bir fikir bile yok. chelsea kendi sahasında dünya yansa beyaz çoraptan başka hiç bir şey giymez, sevilla'nın çorabı siyahtır, liverpool deyince kıpkırmızı, real madrid denince ise bembeyaz kombin gözde belirir. akla bir çırpıda geliyor çünkü marka değeri oturtmak böyle bir şey, bunları dert etmeselerdi dünya devi olamazlardı.

    19 ekim 2020 galatasaray alanyaspor maçı için ise bu kombini giyemememizin sebebi alanyaspor'un muhtemelen bembeyaz setiyle gelmesi. aynı alanyaspor iç saha maçlarında alternatif forması olan kamuflajlı formayı giyme saçmalığıyla meşhur bu sene. ulan öküzler, o formayı bugün burada giymek için ürettiler size, siz her şeyi yanlış yerde giydiniz, hadi paintten yapılma logoyla devam edin yolunuza.

    edit: bu arada kayseri, göztepe, malatya gibi aynı renkleri kullandığımız takımlardan da allah razı olsun, 5 sene öncesinin beyaz forma kalıbına logolarını bastıkları aynı tornadan çıkma formalarla gelmeye bayılırlar arenaya bunlar. eksik olmayın beyler kombini falan biçip geçtiniz zaten, allahtan insaflısınız beyazla geliyorsunuz da iç sahamızda ne olursa olsun parçalı giyebiliyoruz, eksik olmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın