resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3090
    sahibinin sesidir, tıpkı selefi lucescu gibi, nihat özdemir gibi ve adını sayarken yorulacağımız yüzlerce herifçioğlu gibi. bu tarz adamların kendilerine ait görüşleri yoktur ve üç kuruş için yapamayacakları sinsilik de yoktur. bu insanların ülkemizden silinmeleri gerekirken baş köşelere konulmaları da bu ülkenin neden kıyamete kadar bir halt olamayacağının göstergesidir.

    ülkedeki taraftar gruplarının %99'unun ve bütün kulüplerin yönetimleriyle birlikte karşı durduğu, menajerlere para kazandırıp çöp yerlileri zengin etmekten ve milli takıma ağır darbe vurmaktan başka bir halta yaramayan yabancı sınırı denen felaketi ısrarla dillendirmek bana göre vatan hainliğinden farksızdır. çünkü sonuçlarını yaşamış olmamıza rağmen bununla oyuncak oynar gibi oynamak, getirmek, kaldırmak, getirmek sonra tekrar kaldırmak ülke futboluna bile isteye, sırf bazı cepler dolsun diye zarar vermektir.

    tekrar söylüyorum. yabancı sınırı isteyen herkes ama herkes, ya çok üst düzey bir gerizekalıdır ya da bir vatan hainidir.

    velhasıl, omurga önemli şeydir arkadaşlar, herkeste bulunmaz.

    galatasaray her galibiyet serisi yaptığında yabancı sınırı yumurtlayan lazkopat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın