• 122
    rehavetin kötü sonuçlar doğuracağı maçtır. kaç gündür tüm fenerbahçe medyası ağız birliği etmiş gibi bizi favori gösteriyor. bunun bizi rehavete sokmak, fenerbahçe'yi ise hırslandırmak için olduğunu artık öğrenmeyen galatasaraylı yoktur herhalde. bu nedenle bu lafların gazına gelmemek lazım.

    takımların durumu ne olursa olsun sonuçta bu bir derbi ve karşımızda ne kadar kötü top oynasa da derbilerde farklı performanslar verebilen bir kulüp var. şöyle uçarız böyle çakarız demek kadar yersiz söylemler olamaz. işimize bakalım, odaklanalım, sahada performansımızı sergileyelim gerisi zaten gelir.

    şu ortamda en büyük güvence fatih hocamız. fatih terim'in hiç bir maçı küçümsemeyeceğini çok iyi biliriz. hele de bir derbi söz konusu ise. bu nedenle oyunculara da bugün ve yarın bunu aşılacağına eminim. oyuncular maça ciddiyet ve konsantrasyon ile çıkmalı. yoksa çemişgezekspor'u bile yenemezsin istediğin kadar iyi top oyna.

    bu maç bizim için ikinci direk rakibimizi yenmek adına çok mühim. geçen hafta deplasmanda başakşehir'i yenerek* ilkini yapmıştık. sıra fenerbahçe'de. akıllı ve güzel oynayarak bu maçı da kazanlım ve önümüze bakalım. ortam, şartlar ve takım buna çok müsait. yeter ki rakibi küçümseme gafletine düşmeyelim.

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın