• 2
    2020-2021 sezonunda memleketim denizli'yi tbsl'de temsil edecek renkli ege ekibi.

    basketbolda son sezonlarda süper ligin kıyısından birden fazla kez dönen sinpaş denizli basket macerasının hedefine ulaşamadan bitmesinin ardından, denizli'nin merkez iki ilçesinden birinin desteğiyle merkezefendi belediyesi denizli basket adı altında şehir, basketbolda da hak ettiği süper lig hedefine (siyasilerin engelleme çabalarına rağmen) sonunda ulaştı.

    takım, maçlarını futboldaki denizli atatürk stadyumu'nun aksine modern bir salonda, paü arena'da oynuyor. 5000 kişilik salon, pandemisiz günlerde ikinci ligde oynarken bile seyirci ortalaması bakımından süper lig ekiplerinin yalnızca 5-6 tanesinin gerisinde kalıyordu.

    denizli son yıllarda şehir olarak çok gelişti, spor kulüplerinin de bu gelişmeyle paralel olarak en üst düzey liglerde mücadele etmeye başlaması çok sevindirici. şimdi sırada hem basketbolda hem de futbolda en üst liglerde kalıcı olabilmek var. 2019-20 sezonunda denizlispor, süper lige renk katan ekiplerden biriydi, aynısını 2020-21 basketbol sezonunda merkezefendi denizli basket'ten de bekleyebilirsiniz. bu yolda emeği geçen herkese, özellikle de belediye el değiştirdikten sonra yatırımı kesmek yerine devam ettiren merkezefendi belediye başkanı şeniz doğan'a teşekkür ediyorum. horozlara iki branşta da başarılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın