• 549
    daha bitmeden benim için tek kelime ile hayal kırıklığı olan bir transfer sezonu oldu. yönetim yine şaşırtmadı ve 0 plan ile başladılar transfere. akıllarında olan şeyler muhtemelen kiralık olanları yeniden kiralamaya çalışalım kiralayamazsak satın alma opsiyonlu genç oyuncu kiralayalım ama bunun bir ön çalışması yapıldığını hiç sanmıyorum.

    gündeme gelen genç orta sahalar eğer ön çalışma yapılmış olsa idi isimleri basına düşmeden bitirirdin onyekuru örneğinde olduğu gibi ama belli ki hızlı bir şekilde scout ile iletişime geçip veri tabanından favori oyuncuları alıp görüşmeye başladılar ve iş bilmezlikten olsa gerek ki bu transferleri herhalde çok kolay falan bitirebileceklerini sandılar ama olmadı hal böyle olunca 1.4 milyon € ile kapı kapı gezip sürekli suratlarına kapı yediler.

    sonra ise gücümüz sizsiniz, gs mobil uygulama, kombine satışları gibi bir an önce nakit girdisi yaratmaya çalışıyorlar iyi güzel hoş da yeni mi geldi aklınız başınıza derler adama.

    bu takım büyük ihtimalle başakşehir ve fenerbahçe maçlarına orta saha transferleri olmadan çıkacak olası puan kayıplarında bence o silsile taa ki mayıs ayına kadar sürüp koltuklarını kaybetmelerine bile neden olacaktır. umarım fatih hoca şapkadan tavşan çıkarır diyorum çünkü o koltukta oturmalarının başka şansı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın