• 13718
    25 ağustos 2020 paok beşiktaş maçı başlığında yazılan entryleri okuyorum da herkes beşiktaş'ı eleştirmiş.

    arkadaşlar ne zannediyorsunuz, yani bu maçı galatasaray futbol takımı olarak bizimkiler oynasaydı kazanacak mıydık sanki?
    çok samimiyim en az 3-4 gol yerdik rakipten ve şansımız var ise 1 tane belki atardık.

    bence siz paok takımını hafife alıyorsunuz gibi; galatasaray'ın rakibi olarak bize barcelona, real madrid, manchester united'ı falan layık görüyorsunuz ama öyle bir şey yok arkadaşlar, mazide kaldı o günler.

    avrupa'daki son 22 maçında tek bir deplasman galibiyeti bile alamamış galatasaray'dan söz ediyoruz yahu, bırakın hayaller aleminde yaşamayı.

    galatasaray futbol kalitesi olarak yunanistan'taki takımlar olan panathinaikos, aek, olympiakos'un yanına bile yaklaşamaz, galatasaray'ın tarihi ile değil de mevcut seviyesi ile sıradan bir avrupa takımı olduğu gerçeğini kabullenin artık.

    (bkz: galatasaray seviyesi/#2921403)

    edit:
    entrynin aldığı oylar umrumda değil, böyle şeylere takılmam hiçbir zaman.
    bol bol eksilenmiş bu entry de, kafasını kuma sokunca görünmüyorum zanneden deve kuşu misali, bu entry eksilenince sanki galatasaray düzelecek mi?
    eksiyi bu entrye değil, galatasaray'ın içinde bulunduğu durumun müsebbibi olanlara verin.

    takımımızın kötü olması, istatistiklerde dibi görmesi taraftar olarak bizleri kahrediyor ama değişim olması için önce kötü olduğumuz gerçeğini kabullenmemiz lazım.

    tarihimize saygı duyalım ama aklı hür, vicdanı hür kişiler olarak doğruyu konuşmaktan da geri kalmayalım.
    o halde tartışmasız doğruyu konuşuyorum, şu anda galatasaray son 20 yılının en kötü avrupa serüvenini yaşıyor, yaşadı 2-3 yıldır.
    biz avrupa fatihiyiz deyip toz pembe baktıkça bu kötü senaryo da böyle devam edip gidecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın