resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17879
    artık ben bıktım arkadaş bu arda mevzusundan; istemememe rağmen gelsin, gelsin de artık herkes işine konsantre olsun. iki sezondur yetti artık bunarda turan transferi. ne adammış arkadaş ya. başakşehir oynatmadı onu, bakın başakşehir diyorum. ne medet umuyor fatih hocam anlamadım.
    arkadaş 82-83 dakika geçmiş futbolcuların dilleri dışarıda oyuncu değiştirmiyoruz, defansı beşliyoruz, gençlere bir türlü şans vermiyoruz ama hala arda turan. ya biz zamanında gençken ardaya da güvenmedik. allahtan bir manisa’ya gitti oynadı da öyle takıma monte ettik.
    bana son zamanlarda ozan kabak hariç bir tane genç oyuncu söyleyin devamlılığını sağladığımız. ozan da çok çaresiz kaldık da oynattık ve o da bu şansı değerlendirdi.
    gençleri komple değişen bir takımda kupada, o da ilk maçlarda oynatıyoruz orada da kayboluyorlar woowww al işte bak hoca haklıymış bunlar tam bir çöp diyoruz. işleyen bir sistemin içine birer ikişer, hafta hafta monte etsek de bir görsek devamlılıklarını sonra karar versek.
    ama ne gereği var, tecrübeli, kapmış taş gibi sözleşmeyi, kırmızı görmüş ve takımın ağzına sıçmış olsa da hemen ilk 11’e konan futbolcu varken, kaç sezondur top bile oynamayan ama el öpen futbolcular varken, durmadan pas hatası yapan, disiplinsizlik ve kırmızı kart için vardiya sırası bekleyen bir belhanda varken bizim gençler niye kendilerini hazır bekletsinler ki? siz olsanız hevesiniz kırılmaz mı, siz olsanız oynayacağınızdan emin olabilir misiniz?
    gel paşam bir de böyle deneyelim. hiç gelecek kaygısına girmeyelim, hiç sistem kuralım artık biz türkiye de bir farkındalık yapalım hem oynayan hem yetiştiren bir takım olalım demeyelim. her sene bir eski futbolcumuz galatasaraylıdır diye vefa gösterelim.
    arkadaş ben de amatör ligde senelerce kalecilik yaptım doğuştan galatasaraylıyım hem de hiçbir maddi ve manevi menfaatım olmadan galatasaraylıyım muslera da sakat bir vefa da bana gösterin. yaşım geçmiş olabillir ama büyüklere saygı da kusur etmem bayramda seyranda şu salgın bir geçsin el de öperim.

    yeter artık vallahi yeter gelsin kurtulalım artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın