• 63
    fatih terim galatasaray'da iktidar da değildir muhalefet de. fatih terim galatasaray'ın kendisidir. bu anlamda galatasaray'a karşı cephe alınamayacağına göre kimsenin kutuplaşmasına gerek yok.

    belki çok klişe olacak ama bu kadar başarısı olan bir adamın ffp kıskacında kurduğu kadronun işlememesi yüzünden hemen istifa diye entry girip çığırtkanlık yapanlar yüzünden insalar savunmaya geçiyor. bunun adı da fatih terimcilik oluyor.
    ya bu gözler herhangi bir yabancı hoca gelsin diyenleri gördü günlerce. bakın isim yok, cisim yok. yeterki yabancı olsunmuş. böyle başarılı bir teknik adamı insanlar tabiki sevecek, sayacak ve savunacak.

    demek ki böyle büyük bir teknik direktörün istifaya çağırılması saçmaymış. takım ikinci yarı toparlanamayabilirdi o zaman bu çığırtkanlar mı haklı çıkacaktı? hayır. hoca bir sezonu heba etmiş olacaktı ama öteki sezon için hala kredisi de olacaktı.

    aklı başında galatasaraylıların hepsi bu sene gayet eleştirdi hocayı. buna ben de dahilim. ancak eleştirmekle istifaya davet etmek arasında uçurum var. iyi bir hocayı savunmak değil onu istifaya davet etmek kutuplaştırır. savunanlar, eleştirenler her daim burada ancak istifacılar şuan için ortalıkta yok. belki sezon sonuna kadar olmayacaklar ya da sezon sonu hiç olmadıkları kadar sesli olacaklar. ama fatih terim büyük hocalığından hiç birşey kaybetmeyecek.
    sağlıcakla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın