resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 3147
    arda turan hakkında yaptığı açıklama için kendisine teşekkür ediyorum. içimizi rahatlattı. gelmesini performans olarak istemeyenlerdenim, değilse isterse berkay ile birlikte threesome yapsın o sorun değil ama bu adam 3 senedir top mop oynamıyordu. gelmesini kati surette veto etmiştir. arda artık survivor'da falan takılır ya da acun'un düzenlediği halı saha maçlarına çıkar. bu elde bir..

    şimdi bu sözlük gayet popülist yaklaşıyor olaylara orası malum ama kendisinin asıl salvosu dikkatlerden kaçtı. yapmış olduğu açıklamanın en önemli kısmı ali koç ve fenerbahçe ile ilgili olanıydı. alttan alta şike süreci ile alakalı fenerbahçeye öyle bi laf soktu ki resmen koca camianın içinde gezdirdi, fenerbahçenin yüzüne cumshot yaptı. şu açıklamaya bakar mısın: ''galatasaray olsa kesin ceza verirlerdi. o yüzde yüz. bundan eminim. yani galatasaray bir hata yapsa, oyuna hile katsa, tavladan pul çalsa, ben biliyorum. kesin amatöre kadar gitmiştik ve biz onu yapan başkanı da bitirmiştik onu da söyleyeyim. biz bu nedenle diyoruz ki bir hatamız varsa söyleyin, ipi biz çekeriz. bizim başkanlarımız gururlu ve onurludur. altındaki sandalyeye tekmeyi kendisi vurur'' ... of of of resmen boşaldım. 9 sene geçmiş şike sürecinin üzerinden, bu açıklama kadar dişe dokunur açıklama yapan daha önce kimse olmamıştı.. buna trabzonspor camiası da dahil. hakkımı helal ediyorum sana başkanım.. hataların var ama benim gözümde artık efsane statüsündesin. sağ ol var ol.

    şimdi, arda, okan, tudor, pirlo, terim diye sayıklayabilirsiniz pek sevgili ergen, popülist, ilgi meraklısı renktaşlarım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın