resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15502
    kendisi eleştirilemez diye yazılı olmayan kurallar mı var anlam veremedim ?
    3 yıldır öyle bir performans gösteriyor ki selçuk inan, kendisine hayran olanlar, kendisini eleştirenlere karşı savunamıyor bile. mesela belhandaseverlere bakalım. onlar en azından yok asistin asisti yok ileriye pas vs diye belli başlı argümanlara sığınabiliyorlar.

    peki selçuk hayranları savunacak bir şey bulamayınca ne oluyor ?
    vay efendim kötü oyunumuzun tek sebebi selçuk mu ? kendisine gelene kadar başka eleştirilecek futbolcu yok mu ? gibi gibi kalıplara sığınarak bu sefer selçuk inanı eleştirenleri eleştirip gerçekten kendilerini komik bir hale düşürüyorlar.

    selçuk inan galatasaraya transfer olduğu ilk iki sene dışında takıma ve oyuna gram katkısı olmamıştır. bu seneye kadar bu adam az buz para almadı beyler. bu takım yıllardır orta saha arıyorsa sebebi tabi ki kendisi. kimi eleştirelim ?

    kaptanlığı mı ? takımdaki yabancılar ve muslera kendisini seviyor. ama ben paftan gelen bir oyuncunun "kaptan da bize çok yardımcı oluyor şöyle böyle yaptı" falan dediğini duymadım daha. veya kendisini paf takım idmanlarında da görmedim. haberini de okumadım. benim için kaptanlık mevzusu da ekside.

    yıllardır sülalelerimizin göremeyeceği parayı takıma iki gram katkıda bulunmadan cebe indirdi. bırakın da eleştirilsin. bırakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın