resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 1881
    evet sonunda geçen sezonun en çok eleştirilen hatta hakaret edilen oyuncusu kurtarıcı olarak tekrar takımımıza katıldı. ellerine sağlık agaetisbyrjun bu eleştirileri tarihe geçsin diye bizim için derlemiş.
    yalnız bu derleme sözlük açısından bence bir milat olarak kabul edilmeli. geçen sezonun adı unutulmayacak kahramanlarından birisi için sezonun ilk aylarında yapılan ve yazılan hususlar öyle bir çırpıda yenilir, yutulur cinsten değil. uzun uzun alıntı yapmaya gerek yok, bu başlık altında yazılanlar okunabilir.
    ağır sakatlık, belçika 2. lig etiketleri onyekuru için taraftarda pek de bir heyecan uyandırmadı. zaten bir de kiralık gelmişti. sanki tapusunu verseler alacak durumumuz varmış gibi. yerinde oynayan rodrigues' i de hemen kesemeyince demek kimse sevmemiş bu adamı.
    hadi sevmedik diyelim de adamın ne ten rengini bırakmışız ne de zekasını.
    hatta bir entryde onyekuru' dan daha sert oynayan kadın futbolculardan bile bahsedilmiş.
    neyse uzatmayalım bu genç oyuncu kendisini ve yeteneğini sahaya koyup, bir kiralık futbolcudan fazlasını verip gitti ingiltere' ye. bu eleştiri sahipleri sonradan bu sözleri için ne yazdılar bilmiyorum.
    onyekuru yaşında altyapımızda yer alan oyuncular var.
    şans verilmedi lafını bir kenara bırakalım, onyekuru ayarında aynı yaşta oyuncumuz var mı ?
    yaşıtlarını yolladık alt liglere kendini gösteren yok hala.
    hoca güvenip oynatmasa, sabretmese bugün onyekuru geldi diye göbek atmayacaktık.
    şartlar bazen ağır sakatlık geçirmiş 20 yaşında afrikalı bir oyuncu ile kaderimizi kesiştirir.
    kaç tane bu derece hevesli, aidiyet hisseden, tekrar buraya gelmeyi kafasına koyan futbolcu gördük, bildik.
    tamam istanbul güzel, şartlar elverişli, bedava da oynamıyor ama kulüp kadar onyekuru da bizi istemiş. sevmiş bu takımı, taraftarı.
    öyle az buz değil çok sabır istiyor bu oyun. bazı futbolcular üzüm gibi sabırla iyi yere geliyor demek ki. bu formayı biz giyince nasıl gurur duyuyorsak futbolcu da duymalı. bu nijeryalı genç bu gururu taşıyor.
    agaetisbyrjun' dan bir ricam olacak. lütfen onyekuru için geçen sezon başı yazılan bu hakaretleri içeren yazısını silsin. olur da birisi çıkıp bu eleştirileri onyekuru' ya tercüme falan eder ben utanırım.
    haa, o kadar para alıyor, oynasın, oynamazsa eleştiririz diyenlere de şunu söyleyip, susarım.
    derlenen eleştiri ve hakaretleri kaç para alırsanız sesinizi çıkarmazsınız.
    hoş geldin nijeryalı henry onyekuru.

    not: bir ahlak ve hafıza manifestosu yazan agaetisbyrjun' a tekrar teşekkürler. galatasaray henry onyekuru ile değil onyekuru için söylenenlere karşı çıkınca büyüyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın