• 22872
    sorunu oyuncularda olmayan takım. allah aşkına muslera ve nzonzi hariç tüm oyuncuların ayağında top tutamaması, top sürememesi, şut/pas atamaması sizce mantıklı mı?

    kimse farkında değil ama terim sorunun sebebini birkaç hafta önce açıklamıştı. demişti ki ''kondisyon sorunumuzun farkındayız, şampiyonlar ligini düşünerek daha geç kondisyonu oturacak şekilde çalışmalarımızı yaptık. 6-7.hafta toparlamış oluruz.''

    ama goruyoruz ki takım kondisyonu toparlamış değil. toparlayacak gibi de gözükmüyor. belli ki yapılan bu plan tutmadı. belki oyuncu grubunun çok yaşlı olmasından, belki yanlış planlamadan bilemiyorum ama bir şekilde patladık. daha kötüsü çalışmalar ters etki yapmış gibi görünüyor. hiç antreman yapmasa top kontrol etmekte sorun yaşamayacak adamlar top kontrol edemiyorlar çünkü alayı fiziksel olarak bitik.

    çözüm kondisyon. nasıl başarırlar bilmiyorum. isterlerse tudor'a sorsunlar, onun takımı hayvan gibi kondisyonluydu çünkü. belki de açılırız ama geç açılacağız belli ki. o zamana kadar da minimum puan kaybı lazım ama gol atmadan puan kaybını nasıl engelleriz bilemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın