• 154
    100 sayfa istatistik de kassan bu maç derbi. ortam epey gerginken bu maçın kazananı 3 puan alan değil mental olarak kazanan olacaktır. hatırlarsanız 2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçı 2-2 bitmiş ama maça damgasını vuran maç sonu olayları olmuştu. bana göre o günün kaybedeni o olaylardan sonra ve 2-0’dan verdiğimiz beraberlikle biz olmuştuk. o haftaya kadar iyi giden takım dar rotasyon + cezalılar (teknik ekip dahil) düşüşe geçmişti.

    bu maç özelinde çok çok itinalı hazırlanmamız gerektiğini düşünüyorum. en ufak bir gerginlik veyahut kışkırtmaya cevap vermeksizin sahada sadece futbol oynandığını görmek istiyorum. neden mi?

    fenerbahçe bu maçı kazanamazsa veya beraberliğe doğru giderse maç ortamı net kızıştırır. herhangi bir avrupa kupasında yoklar ve tek odak noktaları lig+galatasaray derbileri. bizim bu maçta vereceğimiz kayıplar ilerleyen haftaları riske atar. ayrıca 1 ekim 2019 günü oynayacağımız paris saint germain maçına da mental olarak yorgun gitmek istemeyiz. dileğim 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçı gibi bir maç olması. yoğun baskı, mükemmel oyun ve rakibi çaresiz bırakmak... sadece bu maça odaklanmak ve paris maçına oyuncuların aklının kaymaması da çok çok önemli. * yeni malatya maçında senelik gol kaçırma hakkımızın hepsini kullandığımızı düşündüğüm için bu maç geleni affetmeyeceğimizi öngörüyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın