• 5092
    ucunda galatasaray'a kavuşmak olmasa kimse bu stada gitmeye zahmet etmez. bunda hemfikirizdir diye tahmin ediyorum. istanbul'un normalde de kalabalık olan bir metro hattına balık istifi tıkışıp, aktarmalı şekilde gidip geldik yıllarca. arabayla gidenlerin durumu da daha iyi olmasa gerek. ben hiç passolig çıkartmadığım için beş yıldır gidemedim ama bir iyileşme olmadığını store ziyaretlerimde gördüm.

    ulaşımı için ek altyapı çalıştırması gerektirmeyen bir kısa vade çözüm önerim, başta ultraslan'ı, ama tabii ki isteyen herkesi merkezi bir yerden alıp, maçtan 3-4 saat önce oraya taşıyacak ve maç bitiminden en az yarım saat sonra geri götürecek otobüsler. stat çevresinde zaman geçirmeye müsait alkollü-alkolsüz mekanlar oluştu, vadistanbul bunlardan biri. arkadaş gruplarıyla falan takılınabilecek bir ortam var iyi kötü. maç öncesi nevizade'yi, asy sokak'ı herkes seviyor ama sarı öküzü verdik bir kere. burası teşvik edilmeli, gerekirse vadistanbul'daki mekanlarla anlaşıp. nevizade esnafı da akıllanır hem. her iki cümlede bir, tribünde fiziksel olarak var olmalarını öven ua'nın da stat önü veya tribün içi takılmasına hayır diyeceğini sanmıyorum. altur göreve :(

    bunun dışında genelde az dile getirilen fakat önemli gördüğüm ışıklandırma da iyileştirilebilir. dış cephe var zaten, on yıllık sorun. kapasite falan bunlardan sonranın işi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın