• 50
    1. torbadan tartışmasız grubu birinci bitirebilecek bir takımın gelmesi bizim için çok daha yararlı olacaktır. bizim dışımızdaki 2 takımın diş geçiremeyerek puan alamaması demek ekstra puan alarak bizim önümüze geçmelerinin engellenmesi demek. bu noktada tek sorun grubun son maçına gruptan birinci olarak çıkmayı garantilemiş 1. torba takımının yedeklerle, ciddiyetsiz bir şekilde çıkması. bu noktada eğer işler son maça kalırsa bize bir dezavantaj doğurabilir. tabi bu durum fikstüre de bağlı. zenit gelirse eğer, 2. torbadan 1. torba takımı gibi bir rakibin gelmesi sorun olmayacaktır. ancak her iki torbadan da zorlu rakip gelmesi can sıkar.

    2. torbadan bir takım hariç bütün takımlar yine sıkıntı. o takım shakhtar donetsk. biraz belki ajax yazın oyuncu satışları ile güç kaybettikleri için ama yine de bizden iyi olduklarını düşünüyorum. 1. ve 2. torbayı birlikte düşününce aslında kolay gruba düşme şansımız neredeyse yok gibi. bu sebeple avrupa ligine gitmeyi hedefleyerek grubu üçüncü bitirmek bizim için asıl amaç olmalı.

    3. torba takımları için de kolay demek güç. inter, leverkusen, lyon, valencia gelirse bence avrupa maceramız gruplardaki 6 maç ile sınırlı kalır, avrupa ligine bile gidemeyiz. ancak geri kalan takımlardan biri gelirse avrupa ligi hedefi daha gerçekçi olur bizim için.

    gönlümden geçen kura şu şekilde; liverpool, shakhtar donetsk, salzburg, galatasaray
    gerçekleşeceğini düşündüğüm kura ise; manchester city, dortmund, club brugge, galatasaray
App Store'dan indirin Google Play'den alın