• 13076
    tüm bu kaos ve tartışmaların ortasında aklıma gelen bir öneriyi paylaşmak istiyorum. herkesin bildiği üzere ekşisözlük zaman zaman ünlü kişileri konuk alıyor. soru-cevap etkinliği yapıyor. bunu sözlük formatımıza uygun şekilde biz neden yapmıyoruz? eski galatasaraylı sporcular, yöneticiler, muhabirler sözlüğe konuk olursa bence keyifli olur. bizim sözlüğün troll sayısı az, yazar kalitesi nispeten daha yüksek ve ortak paydamız galatasaray olduğu için daha saygılı, kaliteli bir soru-cevap ortaya çıkar diye düşünüyorum. muhtemelen ekşi kadar sık olmaz ama yine de güzel olur. özellikle bu fikir tuttuktan sonra çok büyük kişiler sözlüğe konuk olursa örneğin fatih terim gibi "orayı yıkarlar."

    sözlük açısından yapabiliriz diye düşünüyorum. konuk bulma sorunu yaşayacağımızı da düşünmüyorum. sonuçta galatasaray ile ilgili en etkili internet platformu halindeyiz.

    edit: sağolsun eylul olsun uyardı. daha önce çok sefer söylenmiş, bilmiyordum. bir kez ben tekrar etmiş olayım. belki bu sefer yönetimin dikkatini çeker.
App Store'dan indirin Google Play'den alın