resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 2470
    bana 3 ay önce denseydi ki ''falcao'yu 5 milyon verip alacaksınız, falcao'ya da 5 milyon maaş vereceksiniz.'' ben net şekilde kabul ederdim. sonuçta sözleşmesi devam eden bir falcao'dan bahsediyoruz. bu arada ölü bir falcao falan da almıyoruz. son 3 sezonda 100'den fazla maça çıkmış, 70 gol atmış bir falcao alıyoruz. feghouli yaklaşık 4 alıyorken falcao'nun 5 alacak olması da bana koymaz açıkçası. zaten maaş bütçesini güzel düşürdük, şu an böyle bir lüksümüz olduğunu düşünüyorum.

    şu saçmalık da yeni çıktı herhalde: ''bilmemkaç yıllık maliyeti şu kadar.'' lan adamın sözleşmesi bitene kadar duracağını nereden biliyorsunuz? bu adam o kadar süre durmuşsa bilin ki zaten kazandığından fazlasını kazandırıyordur.

    neyse. bu saatten sonra gelmezse zaten büyük sıkıntı olacak. belli ki bir b planı falan da yok. aksi bir durumda yine ortada kalacağız. ayrıca falcao isminin yarattığı heyecan, falcao'nun da isteğini gördükten sonra gelmese içimizde ukde olarak kalacak.

    yine de yazının başında yazdığım ''3 ay önce'' kısmı önemli. madem biz para verip alacaktık, neden 3 ay önce almadık da bunca çile çektik? işte bu sorunun tek cevabı var: yönetim bu transfer sürecini berbat yönettiği için. maalesef gerçek bu. umarım bu falcao hakkında son söylenti olur ve pazartesi bu iş biter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın