• 720
    galatasaray'ın hakkını savunmak için geri getirildiğini düşünen arkadaşların uykudan uyanmasını gerektiren dönem adamı.

    kendisi galatasaray'ın haklarını savunmak için değil, tam tersine fatih terim'e karşı yapılacak operasyonlara bir galatasaraylı olarak çanak tutması için geri getirilmiştir. zamanında hocanın hiçbir cevap vermemesine rağmen ünal aysal'ın kuklalığını yaparak gs tv ile birlikte taraftarın zihnine ''hoca bizi bıraktı'' algısını yerleştirecek olan o meşhur özel mesajlaşmaları yayınlayan kişidir.

    şimdi de ali koç-fikret orman ortaklığının yöneteceği kötülük odaklı ama amatör operasyonlara çanak tutturulacaktır. galatasaray taraftarı bunun gibilere pabuç bırakırsa bir çöküş dönemine daha hazırlıklı olsun. olası çöküş dönemine girme durumunda mali durum bir daha ayağa kalkmamıza da olanak sağlamıyor ve artık satılacak bir rivamız da yok, bu da aklımızın bir köşesinde bulunsun. hocaya karşı yapılacak operasyonlarda bunun beyanlarını sunup ''bakın galatasaraylılar bile terim'in yanlış yaptığını düşünüyor'' algısıyla hem taraftarı hocaya kırdırmak hem de hocayı yıpratmaya çalışmaları aşırı olası bir durum.

    ayık olalım. kime kızarsanız kızın fakat organize bir o kadar da amatör kötüleri aklınızdan çıkarmayın. yazacaklarınızın, söyleyeceklerinizin bunlara çanak tutmamasına dikkat edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın