• 151
    en büyük düşmanları kendisini tek adamlaştırıp, kaf dağlarının tepesine koyup tartışılmaz kılanlardır. bu memlekette kuran-ı kerim bile farklı yorumlanıp, peygamberler bile eleştirilip bir din içinden 2000 tane farklı mezhep çıkarılmış, millet oturmuş fatih terim'in eleştirilmesini yasak kılıyor.

    selçuk inan'ın hazırlık maçları, akhisar süper kupa ve fiorentina maçlarındaki performansından sonra bugün 16 ağustos 2019 denizlispor galatasaray maçında neden hala ilk 11de olup 90 dakika oyunda kaldığını sorgulatmayanlar fatih terim'e ve galatasaray'a en büyük zararı veriyor. en çok biz sorgulayacağız, sesimizi çıkaracağız ki kendi derdimizi yine kendimiz en hızlı şekilde çözelim. yoksa bedavaya puanlar saçıp ikinci yarı yırtına yırtına tüm dünyayı karşına alarak şampiyon olmanın ne hocaya ne de galatasaray'a ekstra bir faydası yok. hayırlı mağlubiyet dediğin de tam olarak budur zaten. denemenden bir ders çıkarasın ki sonu hayırlı olsun. sen hiç bir şeyi eleştirmezsen, hiç bir şeyi sorgulamazsan, aynı şeyleri tekrar tekrar deneyip farklı sonuç beklersen bunun adı hayırlı mağlubiyet değil, albert einstein'ın dediği gibi aptallık olur.

    akhisar ve fiorentina maçlarından sonra eleştirilere göz yumulması yüzünden, susun susun kimse konuşmasın denilmesi yüzünden kaybedildi zaten 3 puan. bırakın artık bu her konuşan düşman muhabbetini. kimse kimsenin düşmanı değil ortak gayemiz galatasaray'ın başarısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın