• 22010
    emre mor’un gelişimine göre hızlı kanat kendisi, pasör kanadın babel olacağını düşündüğüm takımımız. fegho ise 10 numara veya ss pozisyonunda babel ile değişmeli oynayabilecek yetide. bu durumda 4 4 1 1 dizilimi en mantıklı seçim gibi duruyor eldeki mevcut oyuncularımızla. ama emre hazır değilken şimdiki karambol futbola mahkumuz sanırım. iki pasör kanat, rakibin dengesini bozamayıp kaos ortamı yaratamıyor olmamıza sebebiyet veriyor. özellikle 3 yıldır rodri ve onyekuru gibi çok hızlı isimlere alışmış ve skor yükünü onlara bağlamışken. bence falcao’ya bu kadar emek ve enerji harcayacağımıza onyekuru + bir def orta saha ile gayet fit olacaktık. diagne’yi de “satılırsa satılır olmazsa gol kralı elimizde” mantığıyla tok satıcı rolünde daha sıhhatli pazarlamalıydık.

    orta saha dizilimi:
    def orta saha-seri-belhanda-soso şeklinde gerçekleştiğinde emre’ye yer kalmıyor. bu durumda diamond adı verilen 4 4 1 1’e dönmek gerekiyor ve bu da kanat verimini düşürmek anlamına geliyor.
    def orta saha-seri-solda babel-sağda emre mor olunca belhanda’dan vazegçiyoruz. bu da ilerideki oyun aklımızın sadece soso ile sınırlı kalacağı anlamına geliyor. soso, seri, emre, belhanda, def orta saha sanırım aynı anda oynayamayacak. ben çözemedim buradaki denklemi. kadromuz biraz tuhaf gibi kağıt üzerine yazdığımızda. babel yerine santrfor kullansak 4 3 3’ü oynayabiliyoruz ama bu sefer de de babel’in oyun zekası ve tecrübesi dışarıda kalıyor.
    emre mor’un da ilk 11’de oyunda olduğu bir denklemi çözüp bana mesaj yazabilen olursa editlemekten mutluluk duyarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın