• 639
    bugün itibariyle faks çekimi ve kontrolünden 1 1,5 ay sonra dekoderi götürerek 19,5 senelik birlikteliği sonlandırdığım platform.

    malesef kullanıcı aleyhine birkaç cinlik yaratmışlar: bize teslim edilen plus kutu scart ile gelmişti - üzerinde digiturk yazan hdmi kablosu olmadığı için faturalandırılacağını belirtti çalışan. bunun için itiraz etmek gerekiyor ayrı bilgisi verdi.

    ikinci konu digiturk plus kutusunun adaptörü digiturk adaptörü değilmiş, dedim yıllardır bu adaptör ile çalışıyor bu cihaz sizden ne aldıysak o, öyle değilmiş üstünde "moso" yazan adaptör olmadığından 70tl bedel fatura edilecekmiş. buna da itiraz edeceğim her platformda ama çok tuhaf ve aslında ayıp bir uygulama olduğu bilgisini ileteyim.

    adamların kendi verdikleri adaptör servisin taktığı adaptör ama kabul edilmiyor.

    velhasıl kabloturksat ta bedava olan belgesellere 5-10-15 ne tutturursak kârdı zihniyeti güden bu oluşum maçları seneye yayınlayacak. bizzat çalışanlarda pazarlık etmek için öyle yapmışlardır maçlar bizde bilgisini tekrar tekrar verdi.

    iptal tarihinden 1 gün önce teslim ettik, normalde alınmazmış ama o bölgenin demografik gücünden dolayı o bayi/şube aldı.

    duzenle : hdmi kablosu halledildi. vermişler ama hiç kullanılmadığından poşetindeymiş sorun olmadı.
    adaptör içın şikayey kaydı bırakmıştım. 70 tl adaptör ücretini 22 tl olarak keseceklerini aradaki farkın bayi hizmet bedelinden kaynaklandigini ifade ettiler.
    yazılanların aksine çok rahat veda ettim.
    belki politika değişikligine gitmişlerdir bilemiyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın