resim
Fernando Francisco Reges
Takım:Internacional
Mevki:Ön Libero
Yaş:37
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2259
    https://twitter.com/...894896489058310?s=19

    baştan sona yanlış hesaplarla dolu bir twite konu olmuş eski futbolcumuz. kap açıklamasında daha ilk satırlarda "bonuslara istinaden maksimum 900.000 euro net olmak üzere" diye bir ibare var. bundan sonrasını okumanıza bile gerek yok. bu twiti atan arkadaş bu satırı bile okumadan, bam bam bam ayrı ayrı bonus yazmış her şeye.

    bundan bağımsız olarak, daö zamanında alınan herkese zaten fazla maaş verildi, bu konuda kimsenin karşı çıkacağını zannetmiyorum. yanlış sözleşmeler, burada hemfikiriz. fakat tek tek bütün kalemleri yazıp her şeyi gider olarak hesaplayan bu arkadaşlar, bu futbolcuların katkıları sonucu kazandığımız maçlardan, kupalardan, şampiyonlar liginden gelen bütün gelirleri de hesaplamalı. daha sonrasında ortaya anlamlı bir veri çıkabilir belki. fakat şu haliyle değersiz bir istatistik olarak duruyor gözümün önünde.

    edit: tam anlamayanlar olmuş, şöyle anlatayım. manchester city'e ilk aşamada 5.25 milyon euro verildi bonservis için. daha sonra özel maddeler tanımlanmış, maksimum olarak da 900.000 verilir denilmiş. fernando bu özel maddeleri de aktif ettiği için maksimum sınır olan 900.000 de manchester'a ödeniyor. yani toplam bonservisi 5.25+0.9 oluyor. bu hesabı yapan arkadaş daha bu maddede patlıyor. bonservisi için 7.15 ödendiğini söylüyor. fernando'ya ödenen paraları ise tek tek hesaplamadım, çünkü ikinci paragrafta yazdığım üzere bu anlamsız bir çaba.
App Store'dan indirin Google Play'den alın