• 104
    caner erkin adlı oyuncunun, devre arasında cska'ya dönmesi gerektiğini gösteren maç olmuştur.

    yok arkadaş, bu adam sol bek oynamaz, sol açık da oynamaz. yahu o değil de topu ceza sahasına yetiştiremiyor, duran topları da kullanıyor.

    ayrıca, çok sevdiğim alparslan'ın da boy göstermesi, bunca sınavın arasında maça ilgi ile bakmamı sağladı. valla harcanıyor bu adam, hem seri hem de yetenekli. stopersiz oynarken mehmet topal'ı kullanacağımıza hakan'ı kullanmamız daha iyi olurdu, alparslan da soldan yardırırdı. bugün ters kanatta oynadı, buna rağmen performansını defansif olarak beğendim. ofansif olaraksa sol kanatta çok daha başarılı olacağını düşünüyorum.

    ne kadar sevsem de artık linderoth bize el sallıyor, aslında biz ona sallamalıyız. her fiyaskosunda üzülen ben oluyorum. hasan şaş, hakan balta ve uğur uçar konusunda olduğum gibi, linderoth konusunda da biraz duygusal davranıyorum, üzerine toz kondurmamaya çalışıyorum ama belli ki bir parmak toz birikmiş üzerinde. yok arkadaş daha olmaz bu.

    servet ve emre aşık'ın hızlı hücumculara karşı nasıl şamar oğlanı olduklarını tekrar tekrar gördük. şu ana kadar oynadığımız en ciddi rakip pana ve o da berbat durumda bu aralar. ileride sorun olabilir bu konu. malesef savunmayı önde kurmamızı sağlayacak bir tandeme sahip değiliz.

    oynayan aslanların hepsinin yüreğine sağlık, güzel mücadele ettiler. uzun süredir yaşadığımız forvet sıkıntısı, her maçta olduğu gibi yine gösterdi kendini.
    asıl sol bek oynayacak oyuncunun sağda oynaması, soldaki vatandaşın ise evlere şenlik olması da defansın biraz zedelenmesine neden oldu.

    takımın eksiklerini görmemiz açısından iyi bir maç oldu.

    bu arada hala graz'dan alamadık intikamı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın