2018-19 UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu Rövanş Maçı
23:00
0 - 0
  • 111
    sözlük ortamındaki genel karamsarlığı inanılmaz derecede şaşırtıcı ve üzücü buldum. beyler alt tarafı içerde 2-1 yenildik lan.

    yenildik diye hatırlamıyorsunuz herhalde, rakip ilk maçta 2 gol dışında ki biri hakemin uydurduğu penaltıyla geldi, adamların pozisyonu yoktu. tamam biz de etkili değildik ama en azından benfica'nın nasıl bir takım olduğunu gördük.

    benfica'nın 2. bir oyunu yok. burada ne oynadılarsa orada da onu oynayacak. ama biz henüz tüm kartlarımızı kullanmadık. bu tip maçları ince eleyip sık dokuyan bir teknik analiz ekibimiz ve bu çerçevede reçeteyi genelde doğru yazan bir hocamız var.

    futbolcularımızın futbol bilgisi fena değil. ilk maçta düştüğümüz zor durumlara bu maçta düşeceğimizi sanmıyorum. benim umudum gayet de var.

    1-2 teknik konuya değinip bitireyim. mariano ve donk'un 11 başlayacak olması geriden daha iyi oyun kurmamızı sağlayacak. orta alanda ndiaye değil de selçuk başlarsa 2. bölgede gereksiz top kayıplarımızı da minimuma indireceğiz. tek sıkıntı henry. emre hazır olsaydı belhanda'yı sola atıp emre'yi diagne'ye yakın oynatırdık. yine de bir sürpriz gelebilir hocadan.

    benim için anahtar orta saha merkezde selçuk'un oynaması hücum hattında onyekuru değil de topla ilişkisi daha iyi olan bir alternatifin olması. bu formülü bulabilirsek net söylüyorum, güle oynaya geçeriz turu.

    hissiyatımı da yazayım; 4-1 alacağız. çok fena bir hertha berlin-galatasaray maçı havası alıyorum bu maçta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın